اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

اعتبار لایحه رتبه‌بندی معلمان در بودجه ۱۴۰۰+ جزئیات

اعتبار لایحه رتبه‌بندی معلمان در بودجه ۱۴۰۰+ جزئیات وزیر آموزش و پرورش گفت: اعتبار لایحه رتبه‌بندی معلمان پیش‌بینی شده است و ان‌شاءالله لایحه‌اش تقدیم مجلس می‌شود و با هر اصلاحاتی که در مجلس شود، می‌تواند از ابتدای سال آینده اجرا شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت لایحه رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: قبل از بنده، در سال‌های قبل، یک مرحله رتبه‌بندی اجرا شد و در آن زمان از ظرفیت‌های فصل دهم قانون خدمات مدیریت کشوری استفاده شد و معلمان هم در رتبه‌های مختلف قرار گرفتند.

 

وی ادامه داد: پس در زمانی که قرار شد ما رتبه‌بندی را اجرا کنیم، یکبار رتبه‌بندی شکل گرفته بود و باید همان رتبه‌ها را استفاده می‌کردیم و مزایا را افزایش می‌دادیم که از همان مسیر استفاده کردیم و مزایا را افزایش دادیم.

 

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه برای کسانی که می‌خواستند ارتقا پیدا کنند آزمون گذاشتیم، گفت: در اسفند ماه ظرفیت 50 درصد فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری به همه کارکنان دولت تعلق یافت و با تعلق این امتیاز، نیاز بود که رتبه‌بندی را ترمیم کنیم.

 

وی اضافه کرد: لایحه رتبه‌بندی را با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی تنظیم کردیم و به دولت ارائه کردیم و در دولت در بودجه سال آینده، بودجه رتبه‌بندی را هم دیدیم یعنی در لایحه دولت، این بودجه پیش‌بینی شده است.

 

وزیر آموزش و پرورش با اظهار امیدواری از تصویب لایحه رتبه‌بندی معلمان تا پایان سال و اجرای آن از سال آینده، تصریح کرد: اعتبار لایحه رتبه‌بندی معلمان پیش‌بینی شده است و ان‌شاءالله لایحه‌اش تقدیم مجلس می‌شود و با هر اصلاحاتی که در مجلس شود، می‌تواند از ابتدای سال آینده انجام شود./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار